За нас

Кулинарна работилница Deli4i беше замислена като проект за ресторант. Работейки по него обаче установихме, че рамките поставени от конвенционалните ресторанти, са ни малко тесни.

Имайки опита от два успешни ресторанта, от безбройните ни пътувания и запознанства с кухни и ястия по целия свят, и връщайки се назад във времето на народната ни кухня, със забравени рецепти, събирани от поколения, някои, предавани от уста на уста, някои, записани, но неизползвани с години.

ЗАЯВЕТЕ КЕТЪРИНГ СЕГА

Решихме, че това трябва да бъде една работилница. Работилница, в която можем да развихрим фантазиите си. Също така Работилница, в която всички световни кухни са добре дошли. Или Работилница, в която да приготвим ястия на порция, или ястие достатъчно за гостите ви. А може би Работилница за ястия, с които да впечатлим Вашите близки и роднини. А защо не Работилница, за ястия които да ни напомнят вкуса на домашната кухня.

ЗАЯВЕТЕ КЕТЪРИНГ СЕГА

Работилница и за модерна бутикова кетъринг кухня. Всички хапки  се правят ръчно от нашите специалисти. Ние постигаме невероятните 98% еднаквост на хапките.

За нас чистата храна е удоволствие за сетивата. Прясна, добре приготвена и в достатъчно количество. Доставена навреме. Ние обичаме храната също като Вас.

ЗАЯВЕТЕ КЕТЪРИНГ СЕГА

Разбира се едно събитие не може да мине без подходящо място, озвучаване, декорация и обслужване. Ние работим с едни от най-добрите в бранша.

Ползваме над 25 зали и над 15 места на открито в София. Можем да намерим място за Вас на всяко място в страната и да го превърнем в идеалното за събитието.

И разбира се опита на нашия мениджмънт е над 40 години общо обслужване на клиенти. Ние ще Ви разберем и ще изпълним перфектно  Вашето задание.

ЗАЯВЕТЕ КЕТЪРИНГ СЕГА

Дели4и Кетъринг в цифри

Проведени мероприятия

Изядени хапки

Обслужени гости

%

Доволни клиенти

Места в София

Изпити напитки

  • Семейни мероприятия 92% 92%
  • Лични мероприятия 96% 96%
  • Барбекю 89% 89%
  • Афтерпарти 92,8% 92,8%

Заяви кетъринг 

Ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа. 

Успешно изпратено

звънни