Лични Събития 

Ние сме компания за цялостно планиране и дизайн на събития базирани в София. Създаването на удивителни мероприятия за частни и корпоративни клиенти е това което правим най-добре. Бихме се радвали да чуем за Вашето събитие и да видим как бихме могли да работим с Вас, за да го направим забавно, успешно и запомнящо се.

Лични ( Социални) ивенти

Рожден ден, личен празник, или просто добро извинение за празненство, социалните събития с Your Party се грижат за тези които наистина ценят значението на едно изключително преживяване.

Можем да доставим Вашата визия.

(+359) 888 301060

Вашата фантазия е нашето ограничение. Ние сме подготвени да Ви дадем Вашата визия за живота.  Екип от специалисти работи с Вас от концепцията до дизайна през планирането и всички пред продукционни дейности включително и в деня на събитието. Нашата цел е да осигурим безупречно преживяване и събитие което ще създаде дълготрайни спомени за Вас и Вашите гости.

Сватба: Нашият екип има опит със всички регионални и културни традиции на Централна, Западна и Северна България и компетентни партньори в Източна и Южна България. Очакваме с нетърпение да работим с Вас и да създадем една изключителна сватба, запомняща се винаги.  

Рожден ден, Детски рожден ден, Афтърпарти, Бал, Изписване на бебе, Кръщене, Прощъпалник или друг специален празник който Ви предстои. Ние Ви поздравяваме, че сте решили да отделите малко време за Вас и близките Ви и с радост ще поемем организацията. За Вас оставяме да презаредите и да напълните отношенията си с положителни емоции. 

Индивидуално меню – без конфекция 🙂

Музика – жива или DJ;

Декорация и аранжировка ;

Зала или място за провеждане ;

Оборудване за събитието ;

Аниматори за деца или възрастни ;

Покани – дизайн, печат, изпращане;

И не на последно място. С много учтивост и ведро настроение, с доза перфекционизъм и лично отношение, ще направим Вашия празник Изживяване.

Просто ни се обадете или ни пишете и ние ще се свържем с Вас веднага.

Заяви кетъринг 

Ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа. 

Успешно изпратено

звънни